Tilaa kurssitus

Tilaa kurssitus

Puheeksioton perusteet -kurssitus toteutetaan organisaatiolähtöisesti työyhteisöittäin tai opintoryhmittäin, jotta yhteisö saa tuekseen yhtenäisen ja systemaattisen toimintatavan. Kurssia voi tilata sosiaali- ja terveystoimet, alan oppilaitokset sekä muut organisaatiot, joiden asiakastyössä kohdataan alkoholin ongelmakäyttöä.

Kun organisaatiossa on tehty päätös valmennuksesta, ryhmän yhteyshenkilö voi tilata kurssituksen osasto- tai ryhmäkohtaisesti tällä lomakkeella. Tietosuojaselosteesta ilmenee, mitä tietoja tallennamme tilaus- ja osallistujarekistereihimme.

A-klinikkasäätiö lähettää yhteyshenkilölle ohjeistuksen ja kurssiavaimen, jotka yhteyshenkilö toimittaa osallistujille. Osallistujat rekisteröityvät henkilökohtaisesti oppimisympäristöön ja ohjautuvat omaan ryhmäänsä kurssiavaimella.

Kurssiavain on ryhmäkohtainen ja tarkoitettu vain niille osallistujille, joiden tiedot on ilmoitettu A-klinikkasäätiölle kurssin tilauksen yhteydessä. Yhteyshenkilö ilmoittaa mahdollisista osallistujamuutoksista osoitteeseen otapuheeksi(at)a-klinikka.fi.

Lisätietoja kurssista on saatavilla sivuilla Tietoa kurssista sekä Usein kysyttyä