Ennätysmäärä uusia rekisteröityneitä opiskelijoita Puheeksioton perusteet -verkkokurssilla

Maanantai, 5. heinäkuu 2021 - 12:14

Ennätysmäärä uusia rekisteröityneitä opiskelijoita Puheeksioton perusteet -verkkokurssilla

A-klinikkasäätiön Puheeksioton perusteet -verkkokurssi on kerännyt tänä keväänä huikean määrän uusia rekisteröityneitä kurssilaisia. Vuoden 2021 tammi-kesäkuun aikana sote-ammattilaisille suunnattu Puheeksioton perusteet -verkkokurssi sai peräti 945 uutta rekisteröitynyttä kurssilaista opiskelemaan ja täydentämään omaa ammatillista osaamistaan puheeksioton taidoissa ja hankkimaan tehokkaita työkaluja siihen.

Sote-alalle opiskelevien tai jo ammatissa toimivien sote-ammattilaisten antaman kurssipalautteen perusteella, A-klinikkasäätiön Puheeksioton perusteet -verkkokurssi sai kurssilta koetun hyödyn keskiarvoksi 4.5 (mitta-asteikko 1–5; 5 korkein arvosana). Sote-kurssia on käytetty kiitettävästi eri kunta- ja maakuntatasolla, myös sote-hankkeissa ja hyvinvointiin keskittyvissä kaupunkien erillisissä sote-yksiköissä, joissa toimivat ammattilaiset tarvitsevat työssään päihteiden puheeksioton taitoja.

A-klinikkasäätiön Puheeksioton perusteet -verkkokurssi on maksuton ja se on helposti sovellettavissa erilaisten sote-oppilaitosten ja sote-ammattilaisten tarpeisiin tiiviiden ja visuaalisesti mielekkäiden sisältöjen ansiosta. Monipuoliset materiaalit antavat mahdollisuuksia soveltaa kurssia ja tehdä opiskelijoille sopiviksi katsottuja painotuksia hyödyntämällä esimerkiksi kurssilla tarjottuja vapaaehtoisia lisäosioita.

 

Tilaa kurssi täältä:  https://alkoholi.otapuheeksi.fi/tilaa-kurssitus/tilauslomake